GrootSneek zoekt ambassadeur!

Ben jij of ken jij een ambassadeur van jullie dorp?

GrootSneek is altijd opzoek naar mensen en/of ontwikkelingen uit de regio Sneek.

Dit doen wij graag samen met jullie!

Onze visie is dat wij de regio dichterbij brengen en dat kunnen wij niet alleen. De lezers moeten zich kunnen herkennen in ons maandblad en nieuwssite.

Het is voor ons belangrijk dat er een grote diversiteit aan mensen en ontwikkelingen aan bod komen. Denk hierbij aan mensen van de straat, vrijwilligers, sport, cultuur, welzijn etc.

Eigenlijk heeft iedereen een mooi verhaal te vertellen. Daarnaast letten wij nog op man/vrouw – jong/oud en een goede spreiding vanuit de regio Sneek.

Vanuit het lezersonderzoek wat wij onlangs uitgevoerd hebben waarin wij veel complimenten kregen, kwam ook een paar keer de opmerking naar voren dat veel mensen uit hetzelfde kringetje komen.

Dit herkennen wij zelf ook.

Wij zijn dan ook op zoek naar ambassadeurs die wij mogen bellen voor redactie tips of die ons zelf kunnen benaderen met suggesties voor onze titel GrootSneek (print en online).

Met deze ambassadeur(s) hopen wij meer te kunnen schrijven over het dorp waar u in woont. Op deze manier willen wij dat inwoners zich meer verbonden voelen met GrootSneek.

Wij horen graag of u iemand kent.

U kunt een bellen of mailen naar: M. 0515-745005 – E.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *