Bericht van de dorpencoördinator

Bericht voor bedrijven, verenigingen  en instellingen van voormalig Littenseradiel wat nu deel uitmaakt van de gemeente Súdwest-Fryslân

In oktober 2019 verschijnt een nieuwe editie van de gemeentegids van Súdwest-Fryslân. In de gemeentegids vindt u de contactgegevens van bedrijven, instellingen en belangenverenigingen in Súdwest-Fryslân, informatie over het gemeentebestuur en de diensten van de gemeente.

De gemeentegids is bedoeld voor inwoners, bedrijven en bezoekers van Súdwest-Fryslân. U kunt de gemeentegids ook digitaal raadplegen via de website https://sudwestfryslan.smartmap.nl/.

Contactgegevens in de gemeentegids 

Akse Media is gestart met het actualiseren van adressen voor de  gemeentegids 2019-2020.

De organisaties waarvan een e-mailadres bekend is, ontvangen van Akse Media een mail. In deze mail vindt u een unieke persoonlijke code waarmee u uw gegevens kunt controleren en wijzigen. Akse Media neemt telefonisch contact op met de organisaties waarvan het mailadres onbekend is. 

Organisaties of vereniging(en) moeten zich zelf aanmelden voor evt. plaatsing in het adressengedeelte.

Voor mutaties en/of aanmeldingen kan contact  worden opgenomen op de volgende manieren:

•             E-mail; stuur uw contactgegevens naar (o.v.v. gemeentegids Súdwest Fryslân 2019-2020);

•             Telefonisch; u kunt bellen met de redactie van Akse Media via het telefoonnummer 0223-673010;

•             Per brief; stuur uw gegevens naar Akse Media (t.a.v. gemeentegids Súdwest Fryslân) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Uw wijzigingen of nieuwe aanmeldingen kunt u doorgeven t/m 9 augustus aan Akse Media.

Akse Media is de enige uitgever die de officiële gemeentegids van de gemeente Súdwest-Fryslân uitgeeft. Mocht u een advertentie willen in de gemeentegids?  Jan Prochee  is uw contactpersoon voor de plaatsing van een advertentie en adresgegevens in de gemeentegids. U kunt hem bereiken via . Of via het algemene nummer 0223-668877. Met vriendelijke groet,
Ester Bouwsma

Team Communicatie gemeente Súdwest-Fryslân

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *